Siirry pääsisältöön

Lintulahdenkatu 3, 00530 Helsinki

MA klo 16–23, TI–PE klo 12–02, LA klo 12–03

info@tekstintalo.fiInstagram | Facebook

Jäseneksi?

Jäseneksi Tekstin taloon?

Voittoa tavoittelemattomat yhteisöt voivat hakea Tekstin talo ry:n jäseneksi lyhyellä vapaamuotoisella hakemuksella, jossa yhteisö perustelee, miksi haluaa olla mukana Tekstin talossa. Hakemukseen pyydetään liittämään hakijayhteisön säännöt. Hakemukset käsittelee Tekstin talo – Textens hus ry:n hallitus hakemista seuraavassa kokouksessa.

Tekstin talo ry:n liittymismaksu on 100 euroa ja jäsenmaksu 100 euroa.

Jäsenedut

Jäsenyhdistykset saavat seuraavia etuja:

-

tiedotuksessa mukana oleminen (nettisivut, some, uutiskirjeet)

-

yhteisöön kuuluminen: tapaamiset, kokoukset, työryhmät, hankkeet, sisäinen tiedotus, koulutukset

-

mahdollisuus vuokrata Tekstin talon kokous- ja tapahtumatiloja jäsenhintaan

Käyttösopimus

Tekstin talolla ei tällä hetkellä ole tarjolla vuokrattavia toimistotiloja, mutta jäsenyhteisöt voivat tehdä Tekstin talon kanssa kiinteistön käyttösopimuksen.

Käyttösopimukseen sisältyy:

-

postiosoite Tekstin talolla

-

oma, lukittava kaappi Tekstin talolla

-

oikeus käyttää yhteiskäyttötiloja: 4. krs työtilat, taukotilat

-

kopiointi- ja tulostusmahdollisuus

-

mahdollisuus vuokrata tuntivuokrausta edullisemmalla hinnalla kiinteitä käyttötuntimääriä kokous- ja tapahtumatiloista

Käyttösopimusten perushinta on 106,80 €/kk (+alv). Toiveiden mukaiset kuukausittaiset käyttötunnit lisätään perushintaan: kokoustilat 5,40€/tunti, tapahtumatila 21,40 €/tunti + alv.

Irtisanomisaika on 6 kk ja sopimuksen käyttötuntimääriä on oikeus muuttaa kerran vuodessa. Käyttötuntikiintiöt käytetään puolivuosittain eli tunteja voi siirtää kevätkauden tai syyskauden sisällä kuukausien välillä.  

Kannatusjäsenyys

Kaupalliset yritykset voivat hakea kannatusjäsenyyttä vapaamuotoisella hakemuksella, jotka Tekstin talo ry:n hallitus käsittelee. Kannatusjäsenet tukevat Tekstin taloa. Kannatusjäsenillä on läsnäolo- ja puheoikeus yhdistyksen kokouksissa, mutta ei äänivaltaa.

Kannatusjäsenmaksun suuruus on 200 eurosta ylöspäin, ylärajaa ei ole. Liittymismaksu on 100 euroa.


Yksityishenkilöille

Yksityishenkilöt eivät voi liittyä kannatusjäseniksi, sillä Tekstin talolla on ainoastaan yhteisöjäseniä. Tekstin talo tarjoaa kuitenkin yksityishenkilöille huikean määrän mahdollisuuksia tulla mukaan toimintaan joko jäsenyhteisöjen kautta tai ilman: kahvila-baari, kirjakauppa, avoin työtila ja suurin osa tapahtumista ovat kaikille avoimia! Vuonna 2024 lanseerataan myös Tekstin talon ystäväklubi – kannattaa siis pitää silmällä uutisointiamme!