Mira Eskelinen Tekstin talon tuottajaksi ja Oona Juutinen tiedottajaksi

Tekstin talo on valinnut tuottajaksi Mira Eskelisen ja tiedottajaksi Oona Juutisen. Eskelinen ja Juutinen valikoituivat 105 hakijan joukosta kokemuksellaan, näkemyksellään ja monipuolisella osaamisellaan.

Mira Eskelinen on häpeilemättömän queer taiteilija, kirjailija ja kulttuurituottaja, joka rakastaa kaikenkarvaisia hybridejä ja välitiloja. Mira nauttii taideala-, genre- ja sukupuolirajojen hämärtämisestä, luovien leikkikenttien rakentamisesta ja transnarratiivien moninaistamisesta, ja on yksi palkitun Punch Up! -klubin perustajista.

Oona Juutinen on toimittajan, kustannustoimittajan ja kääntäjän töitä tehnyt kielen moniottelija. Tekstin talon tiedottajaksi hän siirtyy Tammesta, jossa hän on työskennellyt kirjallisena tuottajana. Hän myös suomentaa kirjallisuutta sekä kirjoittaa itse.

Eskelinen ja Juutinen aloittavat tehtävissään 1.8. Molemmat tekevät työtään puolipäiväisesti. Mira Eskelisen tehtäviin tulee kuulumaan Tekstin talon tapahtumien suunnittelu ja toteutus. Oona Juutinen puolestaan vastaa Tekstin talon viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Tekstin talon toiminnanjohtajana jatkaa Laura Serkosalo.

Mira Eskelisen kuva: Jaakko Vilja
Oona Juutisen kuva: Elina Innanen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.